Κατηγορίες
Το καλάθι μου

Όροι και προϋποθέσεις

​Η σελίδα αυτή αποτελεί ιδιοκτησία της ASTROTECH E.E (με ΑΦΜ 802217769, ΔΟΥ Ε' Πειραιά και αριθμό ΓΕΜΗ 172337308000) και τελεί υπό τη διαχείρισή της. Το κατάστημα λαμβάνει κάθε προσήκον μέτρο έτσι ώστε οι πληροφορίες και τα στοιχεία (τίτλοι, περιγραφές, χαρακτηριστικά) που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα του να είναι πλήρης, ακριβή και αξιόπιστα. Το κατάστημα δεν εγγυάται την ορθότητα, πληρότητα, ακρίβεια και αξιοπιστία των ως άνω πληροφοριών και δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών για οποιαδήποτε ζημία οφειλόμενη στον εσφαλμένο και ανακριβή χαρακτήρα τους. Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την ιστοσελίδα του, να προσθέτει, τροποποιεί και αφαιρεί οποιοδήποτε στοιχείο και πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτήν χωρίς προειδοποίηση. Διατηρεί ακόμα το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους ανά πάσα στιγμή. Η από μέρους σας πρόσβαση στην ιστοσελίδα του καταστήματος επιβεβαιώνει ότι έχετε κατανοήσει τους όρους του παρόντος και συμφωνείται απόλυτα με αυτούς. Για κάθε διαφορά που απορρέει από τη χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ανάμεσα στο χρήστη και στο κατάστημα εφαρμοστέο είναι το ελληνικό δίκαιο και αρμόδια δικαστήρια.

Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών αυτού του δικτυακού τόπου παραχωρεί τη συγκατάθεσή του στους κατωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στο τόπο αυτό. Συνεπώς, οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου. Εάν δε συμφωνεί, τότε οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου της ιστοσελίδας η του δικτύου. Ο επισκέπτης / χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του δικτυακού τόπου ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη αποδοχή των όρων αυτών.

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), το λογότυπο όλο το περιεχόμενο του δικτυακού αυτού τόπου (kirosiwa.gr) συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του site, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του Δικτυακού αυτού τόπου και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να "φορτωθεί", να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος κόμβου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη. Ορισμένα μηχανήματα ενδεχομένως να έχουν την δυνατότητα να δείξουν λογότυπα έναρξης (boot logos) ή wallpapers (ταπετσαρίες). Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα λογότυπα έναρξης (boot logos) ή άλλες φωτογραφίες ή wallpapers που ενδεχομένως να ορίστηκαν μετά την αγορά των μηχανημάτων από τους χρήστες.

Η Kirosiwa.gr έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). Η Kirosiwa.gr δεν εγγυάται την ακρίβεια ή την πληρότητα των απεικονίσεων ή των περιγραφών (τίτλους, τεχνικά χαρακτηριστικά κτλ)  ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης δήλωσης ή άλλης πληροφορίας, που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο. Ούτε επίσης εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή. Η Kirosiwa.gr εγγυάται όμως πως τα σφάλματα και τα λάθη θα διορθώνονται άμεσα μόλις γίνονται αντιληπτά (αν εντοπίσετε κάποιο λάθος η παράληψη παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε ώστε να προβούμε στην άμεση διόρθωση του). Τα προϊόντα ενδεχομένως να μην ταιριάζουν ακριβώς ή/και να χρειαστούν ειδικές εργασίες εγκατάστασης ή παραμετροποίησης ανάλογα με την σειρά ή την έκδοση του αυτοκινήτου ή το εκάστοτε εργοστασιακό ηχοσύστημα του. Tα μενού των συσκευών μπορεί να διαφέρουν από τις φωτογραφίες. Εφαρμογές όπως MirrorLink, CarPlay ή Android Auto ενδεχομένως να μην υποστηρίζονται από όλα τα κινητά ανάλογα με την έκδοση και το λογισμικό αυτών. Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το kirosiwa.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του tokalathimou.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος. 

Επίσης ο παρών δικτυακός τόπος δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές "servers" μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή σας, σας παρέχονται χωρίς "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά, εντούτοις χρησιμοποιεί έναν από τους καλύτερους server στον κόσμο και προστατεύεται με την πιο απροσπέλαστη προστασία κατά οποιασδήποτε μορφής ιών.

Η kirosiwa.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη / χρήση τους οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους. Η kirosiwa.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

"Δεσμοί" προς το Δίκτυο επιτρέπονται μόνο προς την κεντρική σελίδα του και όχι προς τις σελίδες που έχουν (ενδεχομένως) κωδικό πρόσβασης, εκτός αν υπάρχει αντίθετη ρητή συμφωνία μεταξύ του Δικτύου και του παραπέμποντα σε αυτό φορέα. Εξάλλου, οι "δεσμοί" αυτοί πρέπει να δημιουργούνται μόνο μέσω hyperlinks και όχι μέσω εικόνων.

Η διαδικασία παροχής και χρήσης ηλεκτρονικής διεύθυνσης από το Δίκτυο προς τους επισκέπτες / χρήστες των υπηρεσιών του διέπεται από τους όρους του παρόντος. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους αυτούς παρακαλούμε να μην ενεργοποιήσει τη διαδικασία παροχής ηλεκτρονικής διεύθυνσης από το Δίκτυο.

Ο επισκέπτης / χρήστης, αφού υποβάλλει τα στοιχεία του πρέπει να επιλέξει στη συνέχεια ένα όνομα και ένα κωδικό πρόσβασης στην ηλεκτρονική του διεύθυνση.

Ο κάτοχος της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που παρέχεται από το Δίκτυο είναι απολύτως υπεύθυνος για κάθε χρήση της και για το περιεχόμενο των μηνυμάτων του και το Δίκτυο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να φέρει ευθύνη για πράξεις που σχετίζονται με τη χρήση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης από τον κάτοχο. Ο κάτοχος οφείλει να γνωστοποιεί αμέσως στο Δίκτυο οποιαδήποτε χρήση της ηλεκτρονικής του διεύθυνσης από τρίτο χωρίς εξουσιοδότηση καθώς και οποιαδήποτε άλλη περίπτωση παραβίασης του ηλεκτρονικού του λογαριασμού.

Το Δίκτυο δεν ελέγχει το περιεχόμενο των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που αποστέλλονται από τους επισκέπτες / χρήστες μέσω της παρεχόμενης από το Δίκτυο ηλεκτρονικής διεύθυνσης. Το Δίκτυο διατηρεί αρχείο με τις ανωτέρω ηλεκτρονικές διευθύνσεις και μπορεί να αποστέλλει μηνύματα ενημερωτικού και οικονομικού χαρακτήρα στους κατόχους των ηλεκτρονικών διευθύνσεων εκτός εάν οι τελευταίοι δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο.

Το Δίκτυο διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει κάποιο πρόσωπο από την παροχή ηλεκτρονικής διεύθυνσης ή να διακόπτει την παροχή αυτή σε περίπτωση παραβίασης των όρων του παρόντος.

Δεν θα είμαστε υπόλογοι ή υπεύθυνοι για οποιαδήποτε αδυναμία εκπλήρωσης ή καθυστέρηση στην εκπλήρωση οποιωνδήποτε εκ των υποχρεώσεών μας που να έχει προκληθεί από γεγονότα τα οποία δεν υπόκεινται στον εύλογο έλεγχό μας (Γεγονός Ανωτέρας Βίας). Ως γεγονός Ανωτέρας Βίας θεωρείται κάθε πράξη, γεγονός, αδυναμία πραγματοποίησης, παράλειψη ή ατύχημα που δεν υπόκειται στον εύλογο έλεγχό μας και περιλαμβάνει συγκεκριμένα (αλλά όχι περιοριστικά) τα εξής:

1) Απεργίες, ανταπεργίες.

2) Κοινωνική αναταραχή, εξέγερση, εισβολή, τρομοκρατική επίθεση ή απειλή τρομοκρατικής επίθεσης, πόλεμο (είτε έχει κηρυχθεί είτε όχι) ή απειλή ή προετοιμασία για πόλεμο.

3) Πυρκαγιά, έκρηξη, καταιγίδα, πλημμύρα, σεισμό, καθίζηση, επιδημία ή άλλη φυσική καταστροφή.

4) Αδυναμία χρήσης των σιδηροδρόμων, πλοίων, αεροπλάνων, μηχανοκίνητων οχημάτων ή άλλων δημόσιων ή ιδιωτικών μέσων μεταφοράς.

5) Αδυναμία χρήσης των δημόσιων ή ιδιωτικών τηλεπικοινωνιακών δικτύων.

6) Πράξεις, διατάγματα, νόμοι, κανονισμοί ή κυβερνητικοί περιορισμοί.

7) Κάθε απεργία, βλάβη ή ατύχημα των ακτοπλοϊκών και ταχυδρομικών υπηρεσιών ή των λοιπών μέσων μεταφοράς.

8) Η εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας θεωρείται ότι αναστέλλεται για την περίοδο που διαρκεί το Γεγονός Ανωτέρας Βίας.

Όλα τα προϊόντα καλύπτονται από εγγύηση με το παραστατικό αγοράς τους από τα επίσημα service της εκάστοτε αντιπροσωπείας τους. Για να καλυφτείτε από εγγύηση αποστέλλετε το προϊόν συνοδευόμενο από ένα αντίγραφο του παραστατικού αγοράς κατευθείαν στα επίσημα service αντιπροσωπείας προκείμενου να περάσει από τεχνικό έλεγχο. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επίκληση της ισχύος της εγγύησης είναι η επίδειξη του πρωτοτύπου παραστατικού αγοράς.

Η κακή λειτουργία του προϊόντος πρέπει να οφείλεται σε ελάττωμα του κατασκευαστή και όχι σε βλάβη που προκλήθηκε από κακή χρήση ή συντήρηση του προϊόντος, όπως για παράδειγμα από πτώση, λειτουργία εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή, εγκατάσταση ή μεταποίηση ή επέμβαση στο εσωτερικό ή το λειτουργικό από μη εξουσιοδοτημένους τεχνικούς, βλάβη που προκλήθηκε από νερό, πτώση ή απρόσεκτη φύλαξη, βλάβη εξαιτίας ατυχημάτων ανωτέρας βίας, διαφορά ή πτώση τάσης ρεύματος κλπ.

Εφόσον διαπιστωθεί από το επίσημο service ότι η βλάβη οφείλεται σε κατασκευαστικό πρόβλημα και όχι σε υπαιτιότητα του χρήστη, προχωράμε σε επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος ή σε πίστωση των χρημάτων για αγορά οποιοδήποτε άλλου (σε περίπτωση που το αγορασθέν προϊόν έχει εξαντληθεί).

Στην περίπτωση που η επισκευή δεν καλύπτεται από την εγγύηση ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής και το κόστος ελέγχου της συσκευής.

Στην περίπτωση αναίτιου ελέγχου κατά τον οποίο δεν διαπιστώνεται οποιαδήποτε βλάβη της συσκευής, ο πελάτης χρεώνεται με το ελάχιστο κόστος τεχνικού ελέγχου καθώς και με τα κόστη μεταφοράς.

Για όλα τα προϊόντα ισχύουν οι όροι των εγγυήσεων που δίνουν οι εκάστοτε εισαγωγείς, προμηθευτές, έμποροι ή αντιπροσωπείες που τα εισήγαγαν στη χώρα μας. Η εγγύηση δεν καλύπτει προβλήματα που προέρχονται από κακή ή/και λανθασμένη χρήση του λογισμικού. Η εγγύηση δεν καλύπτει κινούμενα μέρη της συσκευής που επηρεάζονται από ανθρώπινες κινήσεις. Όλα τα προϊόντα προορίζονται για Ελληνικά αυτοκίνητα, εισαγμένα επίσημα από τις Ελληνικές αντιπροσωπίες και μόνο. Σε καμία περίπτωση δεν φέρουμε ευθύνη για ασυμβατότητες που ενδέχεται να υπάρξουν σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα εισαγωγής από τρίτες χώρες. Όλες οι εργοστασιακού τύπου οθόνες και τα παρελκόμενα τους (φίσες, αντάπτορες, πλαστικά μέρη, canbus κτλ) αφόρουν τις απλές βασικές εκδόσεις των αυτοκινήτων. Τα κουμπιά στις οθόνες μπορεί να διαφέρουν σε θέση ή ακόμα και να γράφουν διαφορετικό λεκτικό ανάλογα με την σειρά ή την εκάστοτε παρτίδα και σε καμία περίπτωση αυτό δεν συνιστά μείωση στις λειτουργίες ή τις ουσιαστικές δυνατότητες των μηχανημάτων.

Στην περίπτωση που η βλάβη έχει προκληθεί από ακατάλληλες συνδέσεις ή γενικώς πλημμελή εγκατάσταση του μηχανήματος από µη εξειδικευμένο εγκαταστάτη, τότε το κόστος επισκευής συμπεριλαμβανομένων των ανταλλακτικών και της εργασίας επιβαρύνει τον πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται και με το κόστος επιστροφής του προϊόντος σε περίπτωση που επιθυμεί αποστολή προς αυτόν και όχι παραλαβή από το κατάστημα μας.

Το ενδεχόμενο κόστος επιστροφής των εμπορευμάτων (με courier, μεταφορική εταιρεία κτλ) επιβαρύνει το πελάτη, ενώ η αποστολή του προϊόντος προς το πελάτη σε περίπτωση που βρεθεί ελαττωματικό επιβαρύνει την εταιρεία μας. Το κόστος επιστροφής των εμπορευμάτων παραμένει δωρεάν εφόσον ο πελάτης επιθυμεί να το παραδώσει στην έδρα μας ή στην έδρα που γίνεται ο τεχνικός έλεγχος.

Για την εξακρίβωση οποιουδήποτε προβλήματος λειτουργίας απαραίτητη είναι η κράτηση για τον έλεγχο του προϊόντος για χρονικό διάστημα τουλάχιστον δύο (2) εργάσιμων ημερών. Σε κάθε περίπτωση το χρονικό διάστημα ελέγχου δεν θα ξεπερνά τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες. 

Η εγγύηση δεν καλύπτει την μεταφορά της συσκευής για επισκευή ή αντικατάσταση.

Η ευθύνη της εγγυήτριας εταιρείας περιορίζεται αυστηρά και μόνο στη λειτουργία του εγγυημένου προϊόντος και δεν αναφέρεται καθόλου στην κάθε είδους χρήση του, κατά συνέπεια ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε ζημιά (άμεση, έμμεση ή επακόλουθη) προερχόμενη από τη χρήση του μηχανήματος.

Η εμπορική εγγύηση ισχύει μόνο αν η εγκατάσταση του προϊόντος πραγματοποιηθεί σε εξειδικευμένο (συνεργαζόμενο η μη) ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων από εξειδικευμένο εγκαταστάτη και αποδεικνύεται με τα νόμιμα παραστατικά εργασίας αυτού. Την λίστα με τα συνεργαζόμενα ηλεκτρολογεία μπορείτε να βρείτε σε ειδικό έντυπο που συνοδεύει το προϊόν. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο ή και από ανθρώπινη παράλειψη η λίστα δεν εσωκλείεται στην συσκευασία του προϊόντος μπορείτε να ζητήσετε την αποστολή αυτής ηλεκτρονικά με e-mail.

Για να ισχύσει η εμπορική εγγύηση θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί και υπογραφεί από το ηλεκτρολογείο αυτοκίνητων που έκανε την εγκατάσταση το "έντυπο εγγύησης" που βρίσκεται μέσα στη συσκευασία και να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας: info@kirosiwa.gr, εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ήμερων από την ημέρα αγοράς που αναγράφεται στην απόδειξη ή το τιμολόγιο, μαζί με φωτοτυπία των νόμιμων φορολογικών παραστατικών της εγκατάστασης.

Η εμπορική παρούσα εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες ή δυσλειτουργίες λόγω κακών συνθηκών μεταφοράς, ατυχημάτων, κακομεταχείρισης, λάθος χρήσης, λάθος εγκατάστασης, θεομηνίες, ανεπαρκή ή λάθος συντήρηση, κακής σύνδεσης, εγκατάσταση από μη εξειδικευμένο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων. 

Ενδεχόμενη επισκευή ή αντικατάσταση μερών ή της ίδιας της συσκευής δεν παρατείνει τη διάρκεια της εγγύησης, η οποία συνεχίζει σε κάθε περίπτωση έως τη λήξη της.

Εάν μετά την πάροδο 15 ημερολογιακών ημερών από την στιγμή που η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη προς παράδοση και αν η εν λόγω παραγγελία δεν έχει ακόμη παραδοθεί για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας, θα θεωρήσουμε ότι επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας.

Σαν αποτέλεσμα θα σας επιστρέψουμε την πληρωμή που λάβαμε από εσάς όσο το δυνατόν συντομότερα. Παρακαλούμε σημειώστε ωστόσο ότι τα μεταφορικά που προέκυψαν λόγω μη παραλαβής της παραγγελίας σας επιβαρύνουν εσάς και δεν θα σας επιστραφούν.

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του παρόντος Δικτυακού τόπου, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του Δικτύου και του επισκέπτη / χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται το Φ.Π.Α. (24%). Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ η kirosiwa.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α. και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο Φ.Π.Α.

Η kirosiwa.gr παρέχει στους επισκέπτες / χρήστες του υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό τάσσει και μεριμνώντας για την προστασία των προσωπικών στοιχείων που υποβάλλουν για τη χρήση των υπηρεσιών αυτών.

Τα προϊόντα τα οποία είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας θα είναι άμεσα παραδοτέα εντός των προκαθορισμένων ημερών παράδοσης. Στην περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο στην αποθήκη μας και περιμένουμε να το παραλάβουμε από τους προμηθευτές μας, θα υπάρχει η σχετική ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία παραλαβής τους. Εντούτοις, μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας ακόμη και για προϊόντα τα οποία δεν είναι διαθέσιμα στην αποθήκη μας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παραλαβής του σχετικού προϊόντος από τον προμηθευτή μας και την παράδοσή του σε εσάς. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε την ανάκληση του εν λόγω προϊόντος, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα  δε σας ικανοποιεί.

Η kirosiwa.gr δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Στην περίπτωση πάντως που υπάρξει κάποιο αποδεδειγμένα ελαττωματικό προϊόν στην παραγγελία σας ή δικό μας λάθος στις παραδιδόμενες ποσότητες, η kirosiwa.gr αναλαμβάνει την ευθύνη αποκοτάστασης με δικά της έξοδα αποστολής. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό, κίνδυνο, ευθύνη και έξοδα του αγοραστή. Τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της εταιρείας μέχρι την ολική εξόφληση τους.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς όπως αυτή αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς του προϊόντος. Όλες οι προϋποθέσεις και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιστροφές εμπορευμάτων, μπορούν να βρεθούν στην σελίδα των επιστροφών, πατώντας στο σύνδεσμο "Επιστροφές" στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας, ή πατώντας εδώ.

Η ευθύνη για την προϊόντα μετατίθεται σε εσάς από τη στιγμή που εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που έχετε ορίσει εσείς, διάφορο του μεταφορέα, έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων. Η κυριότητα των προϊόντων περνάει στα χέρια σας με την ολοσχερή είσπραξη από την πλευρά μας όλων των ποσών που οφείλονται σε σχέση με τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής είτε με την παράδοσή τους (όπως ορίζεται παραπάνω) αν αυτή πραγματοποιηθεί μεταγενέστερα από την είσπραξη.

Η τιμή κάθε προϊόντος θα είναι αυτή που ορίζεται ανά πάσα στιγμή στην ιστοσελίδα μας, εκτός από τις περιπτώσεις προφανούς σφάλματος. Φροντίζουμε πάντοτε να διασφαλίζουμε ότι όλες οι τιμές στην ιστοσελίδα είναι ακριβείς, ωστόσο ενδέχεται να παρουσιαστούν σφάλματα. Ένα διαπιστώσουμε κάποιο λάθος στην τιμή οποιουδήποτε προϊόντος που έχετε παραγγείλει, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν και θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να επιβεβαιώσετε εκ νέου την παραγγελία στη διορθωμένη σωστή τιμή ή να την ακυρώσετε. Εάν είναι αδύνατο να επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα θεωρήσουμε ότι η παραγγελία σας έχει ακυρωθεί και θα σας επιστρέψουμε στο ακέραιο κάθε ποσό που έχετε πληρώσει. Δεν υποχρεούμαστε να σας προμηθεύσουμε κανένα προϊόν στη λανθασμένη χαμηλότερη τιμή. Οι τιμές στην ιστοσελίδα μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ αλλά όχι τα έξοδα αποστολής, τα οποία προστίθενται στη συνολική τιμή. Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο οι ενδεχόμενες αλλαγές δεν θα επηρεάσουν τις παραγγελίες οι οποίες έχουν δρομολογηθεί προς αποστολή. Οι τιμές στο δικτυακό μας τόπο ενδέχεται να διαφέρουν από αυτές των ίδιων προϊόντων στο φυσικο καταστημα λόγω των επιπλέον διαδυκτιακών μας εκπτώσεων. 

Η χρήση της ιστοσελίδας μας για την αγορά προϊόντων μέσω αυτής διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά που προκύπτει από ή σχετίζεται με την χρήση της ιστοσελίδας υπόκειται στην μη αποκλειστική δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων. Αν σαν καταναλωτής θεωρείτε ότι τα δικαιώματά σας έχουν παραβιαστεί, μπορείτε να απευθύνετε τα παράπονά σας στέλνοντας μας email με στόχο μια εξωδικαστική διευθέτηση. Στο ίδιο πλαίσιο, αν η αγορά μεταξύ ημών έχει πραγματοποιηθεί μέσω της ιστοσελίδας μας, σας ενημερώνουμε, όπως επιτάσσει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός 524/2013, ότι δικαιούσθε να αναζητήσετε την διευθέτηση της καταναλωτικής σας διαφοράς μαζί μας μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας εξωδικαστικής διευθέτησης

Οι παρόντες Όροι όπως και κάθε έγγραφο που ρητά αναφέρεται σε αυτούς αποτελούν την πλήρη συμφωνία ανάμεσα μας και αντικαθιστούν κάθε προηγούμενη γραπτή ή προφορική συμφωνία, συνεννόηση ή διακανονισμό μεταξύ μας. Αμφότεροι εσείς και εμείς αναγνωρίζουμε ότι, ουδείς από εμάς βασίστηκε σε οποιαδήποτε δήλωση, δέσμευση ή υπόσχεση που τυχόν δόθηκε από το έτερο συμβαλλόμενο μέρος ή που υπονοήθηκε προφορικά ή γραπτά κατά τις μεταξύ μας διαπραγματεύσεις. Διατηρούμε δε το δικαίωμα αναθεώρησης και τροποποίησης των παρόντων Όρων ανά πάσα στιγμή. Τη χρονική στιγμή που παραγγέλνετε προϊόντα από εμάς ή που κάνετε χρήση αυτής της ιστοσελίδας, υπόκεισθε στις εκάστοτε ισχύουσες πολιτικές και Όρους μας, εκτός εάν απαιτείται η οποιαδήποτε τροποποίηση των συγκεκριμένων πολιτικών, των Όρων μας ή της Πολιτική Προστασίας Απορρήτου να πραγματοποιείται δια νόμου ή κυβερνητικής αρχής.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την πλοήγηση σας. Για να μάθετε περισσότερα, πατήστε τους όρους χρήσης.