Κατηγορίες
Το καλάθι μου

Εταιρικό προφίλ

H Kirosiwa Hellas είναι ο επίσημος διανομέας των προϊόντων της Kirosiwa στη Ελλάδα. Διαθέτει στο καταναλωτικό κοινό καινοτόμα, εύχρηστα και αξιόπιστα προϊόντα τεχνολογίας που δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον στο αυτοκίνητο προσαρμοσμένο στην σύγχρονη καθημερινότητα.

Η Kirosiwa Hellas συγκαταλέγεται σε μια από τις σημαντικότερες εταιρίες στον κλάδο, με κύριο ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα τη πλούσια γκάμα ηχοσυστημάτων που καλύπτουν περισσότερο από το 95% των μοντέλων της παγκόσμιας αγοράς.

Χάρη στο εξειδικευμένο και τεχνικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της, η εταιρεία παρέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων, ειδικά προσαρμοσμένων στην εκάστοτε κάθε ανάγκη.

Έχοντας χτίσει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει τον τελικό αγοραστή στις εργασίες εγκατάστασης των ηχοσυστημάτων με απόλυτη ασφάλεια.

Από την ίδρυση της μέχρι σήμερα, η Kirosiwa επενδύει σε νέες τεχνολογίες και διαρκώς εξελίσσεται στην αναπτυσσόμενη αγορά της τεχνολογίας.

Σε αναγνώριση της ευθύνης της ως βιομηχανικού κατασκευαστή, έχει αφιερωθεί στην πρόοδο και την ανάπτυξη της κοινωνίας και την ευημερία των ανθρώπων μέσω των τεχνολογικών λύσεων που τους προσφέρει, βελτιώνοντας, με τον τρόπο αυτό την ποιότητα ζωής σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η πρόοδος και η ανάπτυξη καθιερώνονται συνδυάζοντας την προσπάθεια και συνέργεια όλων των εργαζομένων της εταιρείας. Θα εκτελούμε το όραμα μας με αφοσίωση και ακεραιότητα.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την πλοήγηση σας. Για να μάθετε περισσότερα, πατήστε τους όρους χρήσης.